П`ятниця, 29.03.2024, 13:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Головна » 2012 » Вересень » 29 » СПРОСТУВАННЯ
11:35
СПРОСТУВАННЯ

21.09.2012 року на сайті «Новини Кіровоградщини» Андрієм Лисенком було розміщено матеріал під назвою «Центр зайнятості». В ньому автор «викриває» нашу організацію, звинувачуючи в заангажованості та роботі на замовлення певних політичних сил.

Інформація, викладена в згаданій статті, не відповідає дійсності, тому ми розміщуємо спростування викладених тез. Отже, про все по-порядку:

1.                  Сергій Васильович Чабаненко не є керівником організації і не проводить соц.досліджень, як ідеться у матеріалі. Соціологічні дослідження АПН, результати яких викладені на сайті, проводяться робочими групами (під кожне дослідження формується окрема група) та координуються директором проектів та програм Асоціації. До жодної з робочих груп С.В.Чабаненко не належав. Він був одним із засновників АПН, однак, коли обрав політичну кар’єру, склав свої повноваження керівника. Той факт, що юридична адреса організації не відповідає фактичній, є поширеною практикою для юридичних осіб і не може розцінюватись як щось надзвичайне.

2.                  Оприлюднені на сайті опитування не були замовленими ні ПП «УДАР Віталія Кличка», ні жодною іншою політичною партією. Замовником досліджень виступає сама Асоціація, яка проводить їх своїми силами. Той факт, що на результати наших опитувань посилаються як різноманітні політичні партії, так і різноманітні ЗМІ національного та регіонального рівня (зокрема і «Кіровоград.Коментарі», редактором якого на той час був автор матеріалу А.Лисенко), свідчить лише про об’єктивність та професійність оприлюднених результатів опитувань.

3.                  Технічна помилка в матеріалі «102-й округ: рейтинг кандидата залежить від рейтингу політичної сили», факт якої ми визнаємо, вже виправлена. Дуже вдячні журналісту на те, що він нам про неї повідомив, і приносимо свої вибачення нашим читачам за те, що ми цієї прикрої помилки допустились.

Просимо журналістів у подальшому повідомляти про технічні помилки в релізах організації особисто, а не за допомогою ЗМІ, а у разі виникнення бажання написати матеріал про нашу діяльність – перевіряти факти ретельніше і ставити до відома про своє бажання нас.

Переглядів: 657 | Додав: Stepovy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]